Introduktion
Denne side anvender cookies – små tekstfiler der lægges på din maskine for at hjælpe os med at give dig en bedre oplevelse når du besøger os. Generelt bruges cookies til at genkende dig når du besøger os igen og kan hjælpe med fx. at huske indholdet i en indkøbskurv og levere helt anonyme data til 3. parts applikationer som Google Analytics. Cookies vil gøre din browsing oplevelse bedre. Såfremt du ikke ønsker at modtage cookies kan du slå dem fra. Den mest effektive måde at gøre dette, er at slå cookies fra i din browser. Du kan læse mere om den danske lovgivning om cookies hos erhvervsstyrelsen

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

For at slå cookies fra i Chrome: se her
For at slå cookies fra i Firefox: se her

Cookies
En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du accepterer, er filen tilføjet og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt websted. Cookies tillader web applikationer at svare dig som enkeltperson. Den web-applikation kan tilpasse sine operationer til dine behov, sympatier og antipatier ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi bruger logstatistik til at identificere, hvilke sider der bliver brugt. Dette hjælper os med at analysere data om trafik på hjemmesiden og forbedre vores hjemmeside for at skræddersy den til brugenes behov.

Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål og derefter data er fjernet fra systemet. Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside, som giver os mulighed for at overvåge, hvilke sider du finde nyttige, og hvilke du ikke gør det.

En cookie på ingen måde giver os adgang til din computer eller oplysninger om dig, andet end de data, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til at afvise cookies hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at drage fuld fordel af hjemmesiden.

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nødvendige cookies
hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies. Find dem her WordPress Cookies

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte cookies listet på følgende sider:
Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Følg vejledningernes anvisningerne for at slette cookies:
Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer
Vejledning i at slettes cookies på Mozilla Firefox browser
Vejledning i at slettes cookies på Google Chrome browser
Vejledning i at slette cookies på Opera browser

Links til andre websites
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du har brugt disse links til at forlade vores site, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over, at andre hjemmeside. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for databeskyttelse og privatlivets fred af alle oplysninger, som du giver mens besøger sådanne steder, og sådanne steder er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed og se på fortrolighedserklæring gælder for den pågældende hjemmeside.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes du kan dog se her for mere information om cookies tidshorisont.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Carolina Magdalene Maier eller Datatilsynet.

Udgiver
Carolina Magdalene Maier
Telefon: 61 62 46 59
Email: carolina.maier@ft.dk

Luk menu